All inclusives

All inclusives

All inclusives: alles onder controle

Lijkt je dat niet heerlijk, onbezorgd de hele dag in zwemkleding doorbrengen en toch worden voorzien van eten en drinken? Niks omrekenen naar Euro's. Thuis al weten hoeveel geld je deze vakantie gaat uitgeven. Wil je slapen, eten, drinken, vermaak en sport op één adres? Dan boek je all inclusives!

Advertenties van onze partners

Geniet onbeperkt

Wanneer je kiest voor all inclusives betaal je op voorhand al een vast bedrag voor de reis, accommodatie, activiteiten en ontbijt, lunch en diner. Ook consumpties en snacks zijn inclusief. Je betaalt thuis een vast bedrag om vervolgens onbeperkt en ongestoord op je vakantieadres te kunnen genieten. Tijdens de drie hoofdmaaltijden krijg je veelal smakelijke buffetten voorgeschoteld en ook aan tussendoortjes zal het je niet ontbreken. Je dorst les je met een verfrissend drankje aan de bar en je portemonnee blijft lekker in de kluis. Zo wordt al snel duidelijk waarom het ALL inclusives worden genoemd.

Ideaal met kids

Als je met kleine kinderen op vakantie gaat, zijn all inclusives over het algemeen zeer geschikt. Veel hotels bieden animatie speciaal voor de kleinste gasten en zorgen voor speciale drankjes en snacks voor kinderen. Omdat kleine kinderen vaak nog slapen overdag, kun je nog niet zoveel ondernemen. En ze vermaken zich beter rond het zwembad dan in musea. Dan kan het prettig zijn alles overzichtelijk bijeen te hebben en zelf ook lekker te ontspannen. Niks geen drama met zoeken naar restaurants met kinderstoelen en het juiste menu. En gedurende de dag worden de kids vermaakt door speciale animatiemedewerkers.

All inclusives in de sneeuw

Ben je niet zo'n zonneaanbidder of is de all inclusive formule erg goed bevallen? Denk dan eens aan all inclusives in de sneeuw. Steeds meer reisorganisaties bieden complete pakketen aan waarin naast de accommodatie ook skipassen, skihuur en eventueel skiles opgenomen zijn. Het enige wat je vooraf niet kan vastleggen is de hoeveelheid sneeuw.

Offerte all inclusives? Klik hier