Alleenstaande reizen

Alleenstaande reizen

Alleenstaande reizen

Steeds meer mensen kiezen er voor om alleen op vakantie te gaan. Belgie kent tenslotte ook steeds meer alleenstaanden. Vaak kiezen zij voor een alleenstaande reis. Daarnaast kiezen ook stelletjes meer en meer voor zo’n vakantie. Omdat ze elkaar het hele jaar door al zien willen zij graag alleen op vakantie.

Advertenties van onze partners

Alleen met velen

Maar tijdens een alleenstaande reis bent u nooit alleen. U boekt de reis wel voor uzelf alleen. Maar dat is wellicht het enige dat u alleen doet. Tijdens de vakantie bent u constant met anderen bezig. Een alleenstaande reis kan misschien wel als volgt gaan. U wilt nu wel eens een keer naar India. U heeft daar erg mooie verhalen over gehoord. Uw vrienden kunnen geen vrij krijgen of zijn gewoon thuis te druk met alledaagse zaken. Alleen durft u ook niet. U huivert een beetje toen u allemaal verhalen hoorde over vreemde ziektes en berovingen. Toch wilt u het land absoluut zien.

Gelukkig bent u niet de enige die zo denkt. Er zijn duizenden mensen met precies dezelfde angsten. Ook zij durven niet alleen op vakantie naar een ver en onbekend land waar je van alles kan overkomen.

Deze groep mensen gaat op alleenstaande vakantie. In het dagelijks leven zijn zij alleenstaand en single. Tijdens hun alleenstaande reis willen ze graag nieuwe vrienden maken en veel zien. U kunt er van op aan dat dit gaat gebeuren. Iedereen wil immers het zelfde: nieuwe vrienden en een onvergetelijke vakantie.

Vrienden voor het leven

Tijdens een alleenstaande reis zult u ook sneller vrienden maken. U deelt tenslotte constant ervaringen uit. Zo bent u bijvoorbeeld in Varanassi aangekomen en maakt met wat groepsgenoten een wandeling langs de Ganges. Mensen wassen zich in de heilige rivier. Vrouwen wassen er kleding. U komt ogen te kort. Wanneer u een zoete geur ruikt vraagt u zich af waar die vandaan komt. Uiteindelijk komt u er achter dat de geur afkomstig is van een openlucht crematorium. Dode lichamen worden op houtstapels verbrand. U huivert en draait uw hoofd af richting de Ganges. Daar ziet u een babylijkje drijven. In India maakt u inderdaad van alles mee.

Dit zijn heftige ervaring. U moet daar over praten met u groepsgenoten. In het hotel of misschien wel onderweg in de trein naar het tropische Goa. Uiteraard komen er ook wat emoties bij u boven en u ziet hetzelfde gebeuren bij meerdere groepsgenoten. Met sommigen trekt u de rest van de alleenstaande reis meer op. Er ontstaat zelfs een band. Wanner u terugbent in Belgie belt u geregeld met elkaar. U spreekt af en merkt dat er veel meer overeenkomsten zijn dan alleen de allenstaande vakantie. U heeft een nieuwe vriend.

Lachen

En zo snijdt het mes aan twee kanten. U geniet van een heerlijke alleenstaande reis en ontmoet veel mensen die er in de dagelijks leven net zo voorstaan als u zelf.

Achteraf kunt u hartelijk lachen. U was voor niets een beetje bangig om een alleenstaande reis te boeken. U heeft er een nieuwe partner aan overgehouden en raadt iedereen aan om op alleenstaande reis te gaan. Met uw partner gaat u inmiddels elk jaar samen op vakantie. Die alleenstaande reis naar India, waar u elkaar ontmoette, vergeet u echter nooit. Grappend, spreekt u af om samen weer op alleenstaande reis te gaan. U doet de India reis weer over.

Offerte alleenstaande reizen? Klik hier