Avontuurlijke reizen

Avontuurlijke reizen

Avontuurlijke vakanties

Dit jaar wilt u een andere vakantie. Vorig jaar bent u naar Ibiza geweest. U heeft daar 14 dagen op het strand gelegen. In de avond ging u altijd naar hetzelfde restaurant en dezelfde club. Eigenlijk heeft u zich rot verveeld. U wilt dit jaar iets meemaken. Iets waarover u thuis kunt vertellen. U wilt een avontuurljke vakantie.

Advertenties van onze partners

Het werk dat u nu al 10 jaar doet is ook weinig afwisselend. Elke dag dezelfde mensen. Elke dag dezelfde computer waarachter u uw tijd doorbrengt. Weer op vakantie naar Ibiza voegt niets toe aan uw leven. Het ziet er al grijs genoeg uit.

Fietsen

Het enige waar u de laatste tijd nog een beetje van geniet is uw fiets. U bent inmiddels al behoorlijk getraind en kan heel wat kilometers maken. Van een kennis hoort u over een fietsvakantie in Vietnam. Hij is erg enthousiast en laat u de foto’s zien. Maar u vraagt zich wel af of het mogelijk is om uw eigen fiets mee te nemen. Volgens uw kennis is dat geen probleem. Ook het reisbureau dat de avontuurlijke vakantie verzorgt zegt dat u uw eigen fiets gewoon kan meenemen. U boekt de avontuurlijke vakantie.

Tevreden belt u uw vrienden op om te zeggen dat u dit jaar niet naar Ibiza gaat. U vertelt over Vietnam en de avontuurlijke vakantie die u geboekt heeft. Er zijn alleen maar fietsliefhebbers die deze reis geboekt hebben. U gaat zich geen ogenblik vervelen en fietst van het ene naar het andere avontuur. Bovendien is er tijd genoeg om ok zelf te fietsen. U hoeft niet altijd de groep te volgen. U kunt zelf bepalen hoeveel u elke dag wilt fietsen. U verheugt zich nu alop de avontuurlijke vakantie. U gaat Hanoi zien, rijdt over verlaten wegen door kleine dorpjes. Het is een perfecte avontuurlijke vakantie.

Vervelen

Er zijn tal van avontuurlijke vakanties. Er is de lange treinreis met de Trans Siberie Express. U kunt helemaal tot aan Vladiwodstock met de trein reizen en vervolgens afzakken naar China. Een avontuurlijke vakantie in de sneeuw is ook mogelijk. Een wintersportvakantie waar u veel off piste gaat. Dit is wel voor ervaren skiers. En dan zijn er nog de avontuurlijke vakanties die rondreizen door Patagonie, Antartica, Tibet en nog veel meer landen bieden.Vaak is de ene rondreis nog avontuurlijker dan de ander. Het is maar net welke u het mooiste lijkt.

Misschien is een lange treinreis met de Trans Siberie Express voor u wel helemaal geen avontuur. U verveelt zich in de trein. U denkt constant aan u vakantie op Ibiza. U kon in ieder geval nog een beetje rondlopen op het strand. Nu zit u dagen achtereen met een Rus in een coupe. Wanneer hij uitstapt , komt een nieuwe Rus u gezelschap houden.

Toch biedt de Trans Siberie Express voldoende avontuur. U kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld in Irkuts uit te stappen en een paar dagen aan het prachtige Baikalmeer te verblijven. En zo zijn er nog er nog wel meer plaatsen die de moeite van het uitstappen waard zijn. Ook gaat u vel mensen ontmoeten die u misschien niet kan verstaan maar die allemaal even nieuwsgierig zijn naar u. In de coupe spreekt u met handen en voeten. Er wordt gedronken en gelachen. U maakt veel mee.

Alleen

Natuurlijk is een avontuurlijke vakantie in uw eentje ook mogelijk. U stapt gewoon op het vliegtuig en ziet wel waar u uitkomt. Misschien is het wel Beijing in China. U spreekt de taal niet , kan geen hulp vragen en slaapt noodgedwongen de eerste nacht buiten op een bankje.

Maar een avontuurlijke vakantie dichter bij huis is ook mogelijk. Misschien wordt het wel Benidorm. U stond immers te liften en de vrachtwagen bood een rit naar de Spaanse badplaats aan. Eenmaal daar aangekomen merkt u dat u al uw geld bent verloren en op zoek moet gaan naar werk. Als dat geen avontuurlijke vakantie is.

Offerte avontuurlijke reizen? Klik hier