Cruises

Cruises

Cruises

Sommige mensen denken nog steeds dat cruises erg chique zijn. De enigen die zich een cruise kunnen veroorloven zijn erg rijke mensen. Heel het gebeuren tijdens cruises is zo aan etiketten ondehevig dat u niet eens zou durven een cruise te boeken. Daar moet minstens een cursus tafelmanieren aan vooraf gaan. Bovendien gaan de cruises , zo denkt u, veel te ver weg.

Advertenties van onze partners

Loveboat

Maar cruises zijn er ook bij u in de buurt. In Duitsland zijn er de Moezel en het Kielerkanaal waarover prachtige cruises gemaakt kunnen worden. En daarnaast zijn er natuurlijk ook de cruises die u van de televisie kent. De Loveboat-achtige schepen die naar verre en exotische bestemmingen zoals Hawaii en de Seychellen gaan. En die zijn inderdaad duurder en soms ook wat chiquer. Er zijn nu ook zeer betaalbare cruises. Ze duren niet zo lang omdat ze in Europa bljven. En wanneer u houdt van een verwen-vakantie, dan moet u echt eens wat informatie opzoeken over cruises. Het is een leuke manier om een vakantie te vieren.

Gekookt eitje

Cruiseschepen zijn soms net complete , varende vakantieparken. Er is van alles aanboord om het u naar de zin te maken. Er zijn sportvoorzieningen zoals zwembaden en fitnesszalen. Er is een goed restaurant met een veelzijdige keuken en ga zo maar door.

En natuurlijk is er het amusement om uw cruise compleet te maken. Sommige schepen hebben een casino, er is een bioscoop. Er worden dansavonden gehouden en soms zij er theater voorstellingen. Wanneer u een cruise gaat boeken kunt u het allemaal checken. Elke cruise is immers weer anders en dat geldt voor zowel de omgeving als het vertier op de boot zelf.

Misschien wilt u wel het volgende tijdens u cruise. U staat op en neemt een ontbijtje op het dek. U zwemt een paar baantjes in het zembad. U besteld een gekookt eitje omdat u wat energie moet hebben voor het fitness uurtje. Na de sauna gaat u naar de schoonheidssalon. Vanavond is er immers een gala en u wilt er graag opperbest uitzien.

Tijdens een cruise zit u niet alleen op het schip. Er worden altijd plaatsen aangedaan die de moeite van het bezoeken waard zijn.U kunt in St. Tropez even uw zeebenen er uitlopen en wat winkelen. In Miami kunt u misschien even een stukje in een huurauto rijden om zo de stad te verkennen.

Voor iedereen

Een cruise kan dus ook al met een klein budget gemaakt worden. De Donau bijvoorbeeld is een fraaie rivier voor een cruise. De steden langs Europa’s grootste waterweg zijn tenslotte erg mooi en staan vol met bezienswaardigheden. Budapest en Wenen zijn niet de eerste de beste steden. Ze staan volmet cultuur en historie. Ook fraai is een cruise over het Kielerkanaal richting de Baltische staten. Het Kielerkanaal snijdt zich door een prachtig noord-duits landschap en wordt door grote vrachtschepen bevaren. Het levert natuurlijk prachtige foto’s op wanneer u zij aan zij met zo’n vrachtschip voor de sluis staat.

Offerte cruises? Klik hier