Dagje uit

Dagje uit

Dagje uit geeft nieuwe energie

Zomaar spontaan er op uit. Of van te voren gepland, zodat je iets hebt om naar uit te kijken. Een dagje uit om te ontspannen, even lekker niets doen of juist heel actief aan de slag. Je kunt alleen gaan, maar ook met vrienden of collega's. Een dagje uit betekent even los van de stof. Zorg dat je iets leuks beleeft en doe nieuwe energie op.

Advertenties van onze partners

Attracties

Pretparken en dierentuinen lenen zich prima voor een dagje weg. Succes verzekerd wanneer de kinderen ook mee gaan. Als de weergoden je niet gunstig gestemd zijn en de regen met bakken uit de hemel komt, kies je voor (deels) overdekte attracties. Attracties zijn overigens niet alleen voor kinderen bestemd. Een heat karten of een middagje paintballen zijn uitermate geschikt voor volwassenen. Wie een beetje op tijd vertrekt, kan zijn uitje ook over de grens plannen. Zelfs een dagje Euro Disney hoort tot de mogelijkheden als je geen bezwaar hebt tegen vroeg vertrekken en weer laat thuiskomen. Ook funshoppen is uitermate populair als dagje weg. Laat je geld rollen in een onbekende stad of leef je uit in een outlet center.

Ontspannen

Soms heb je het gewoonweg verdiend! Even een moment voor jezelf. Kom tot rust en geniet van de natuur. Frisse wind door je hoofd en je haar tijdens een boswandeling of uitwaaien langs het strand. Voel je meer voor totale ontspanning, dan biedt een beautycentrum uitkomst. Relaxen in de sauna, je lijf verzorgen met een pakking of massage en je gezicht verwennen met maskers en crèmes. Je voelt je als herboren na zo'n dag.

Dagje uit hoeft niet duur te zijn

Krap bij kas zitten hoeft geen belemmering te zijn voor een dagje uit. Je bepaalt zelf wat je dag mag kosten, voor elk budget valt wel iets te bedenken. Pak eens de trein naar je bestemming, vooral kinderen vinden dat al een belevenis op zich. Musea hanteren vaak schappelijke prijzen en galerieën zijn vrij toegankelijk. Wandel- en fietsroutes zijn gratis te volgen en bij veel speeltuinen en kinderboerderijen hoeft voor de toegang niet betaald te worden. Heb je wat meer te spenderen, dan kan een heerlijk diner of een overnachting in een hotel je dagje uit compleet maken.

Offerte dagje uit? Klik hier