Golfreizen

Golfreizen

Golfvakanties voor GVB, handicap en plezier

Het is mogelijk je golfvaardigheidsbewijs (GVB) binnen één week op zak te hebben. Je kunt je handicap verbeteren. Spelen op de mooiste fairways en slapen met uitzicht op holes. Wanneer je kiest voor golfvakanties zal je spel verbeteren en doe je ervaring op op de prachtigste banen. Elk land heeft zijn eigen kenmerkende banen met verschillende uitdagingen. Zo is het aangenaam genieten in de Spaanse zon. Of sla je liever een balletje in Oostenrijk, 1400 meter hoog? Ook in de schaduw van de piramides in Egypte is het goed toeven.

Advertenties van onze partners

Van nul tot verbetering

Golfvakanties worden in divers vormen en maten aangeboden. Zelfs zonder golfvaardigheidsbewijs kun je een reis boeken waarbij je gewoon de golfbaan op mag. Sommige reisaanbieders garanderen dat je binnen een week je officiële Nederlandse GVB haalt. 'Handicap golfvakanties' zetten video opnamen in om je 'swing' te verbeteren. Tevens leer je hoe het meeste rendement haalt uit je clubs. Sommige aanbieders zeggen dat ze je een winst van vijf tot tien slagen per ronde kunnen beloven. Alle instructeurs zijn professionele golfers die vrijwel allemaal Nederlands spreken.

Golfen en genieten

Welke golfreis je kiest, is waarschijnlijk niet alleen afhankelijk van de uitdaging die de golfbaan je biedt. Ook na het golfen wil je van je vakantie genieten. De hotels aan de golfbaan verlenen uitstekende service en zijn gastvrij. Je kunt gebruik maken van tal van extra faciliteiten, zoals een fitnesszaal, jacuzzi, sauna en zwembad. Geniet je graag van zon en strand, boek dan een golfreis met accommodatie langs de kust. Boek er een safari bij als je gaat golfen in Zuid-Afrika. En kies je voor golfen in Florida, dan is een uitstapje naar Universal Studio's of Disney World zo gemaakt.

Golfend de wereld over

Voor golfvakanties kun je prima terecht binnen de Benelux. Zo vind je in Luxemburg een golfbaan die ontworpen is door een architect uit Japan. De baan heeft 89 bunkers en veel waterhindernissen. Voor een rustvolle golfbaan van meer dan honderd jaar oud ben je in Schotland op het goede adres. Ben je een zonliefhebber, dan zijn Spanje en Portugal een prima optie. Maar ook in Hongarije, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië vind je prachtige banen. Buiten Europa boek je een golfreis naar bijvoorbeeld Bali, Dubai of Florida.

Offerte Golfreizen? Klik hier