Groepsreizen

Groepsreizen

Groepsreizen in diverse samenstellingen

Omdat je als single geen zin hebt om alleen op vakantie te gaan. Omdat je graag omringt wordt door mensen met dezelfde interesses. Of omdat je graag vertrouwt op professionele begeleiding in een onbekend land met een onverstaanbare taal. Er zijn talloze redenen om een groepsreis te boeken.

Diverse varianten

Groepsreizen worden in verschillende varianten aangeboden waarbij de groepssamenstelling steeds anders is. Bindende factoren zijn onder andere leeftijd, interesses en zelfs de burgerlijke staat. De grootte van groepen varieert en is per reis verschillend. Over het algemeen bestaan groepen uit zes tot twintig reizigers.

Advertenties van onze partners

Voordelen groepsreizen

Vaak worden er groepsreizen georganiseerd naar landen ver weg, op een ander continent. Veelal spreekt men daar een onbekende taal en worden er andere waarden en normen gehanteerd. Mensen ervaren het als prettig om in zulke gevallen binnen een groep te reizen. De reisleider kent de weg, is bekend met de gebruiken aldaar en weet zich verstaanbaar te maken. De groep geniet zorgeloos van de bezienswaardigheden, terwijl de reisleider zich druk maakt om accommodatie, toegangskaarten en tickets.

Specifieke doelgroepen

Singles kunnen groepsreizen boeken die speciaal op hen gericht zijn. Deze reizen zijn overigens zeker niet bedoeld als koppelvakanties voor alleenstaanden. Hoewel er altijd een kans bestaat dat er iets moois opbloeit tussen deelnemers. Singlereizen zijn ideaal voor hen die niet alleen willen reizen. Ook als alleenstaande ouder heb je de keuze uit speciaal samengestelde groepsreizen met ruime aandacht voor jouw ontspanning.

Stedentrips

Ook meerdaagse stedentrips naar wereldsteden kunnen in groepsverband worden ondernomen. Een luxe touringcar brengt je tot de voordeur van vele bezienswaardigheden en groepsrondleidingen zijn vanzelfsprekend.

Besloten groepsreizen

Wie de schoolreis of het bedrijfsuitje moet organiseren, kan terecht bij gespecialiseerde reisorganisaties. Zij verzorgen zogeheten besloten groepsreizen. Ook uitermate geschikt voor uitjes waarbij de gehele familie, inclusief opa, oma, tantes, ooms, neven en nichten iets te vieren heeft.

Sportieve groepsreizen

Voel je meer voor skiën, golfen, mountainbiken of een survival? Ook voor sportievelingen worden groepsreizen georganiseerd. Span de spieren met gelijkgestemden, daag elkaar uit en steek wat van elkaar op.

Offerte groepsreizen? Klik hier