Jongerenreizen

Jongerenreizen

Jongerenreizen, alleen of onder supervisie

En dan is de tijd rijp om zonder je ouders op vakantie te gaan. Uiteraard zal jij daar eerder aan toe zijn dan je ouders. Durven ze het aan om je alleen te laten vertrekken naar een zonnige kustplaats? Of moet je je eerst een keer bewijzen tijdens een reis onder supervisie? Bestaat jouw ideale jongerenreis uit relaxen, feesten, kennis opdoen of je inzetten voor een goed doel? Jij mag deze keer kiezen! Ben je klaar om een jongerenreis te boeken?

Weg met examenstres

Je hebt keihard gewerkt om je examens te halen. Wat is er leuker dan de tijd tot de uitslag door te brengen aan het strand? Een examenreis brengt je naar de Griekse of Spaanse zon waar je geniet en je even niet hoeft te piekeren of je wel geslaagd bent. Na je laatste examen vertrek je en voor de uitslag ben je weer terug. Op tijd voor de diploma uitreiking. Het zijn reizen zonder begeleiding, maar er zijn wel reisleiders aanwezig die je kunnen helpen wanneer nodig.

Advertenties van onze partners

Jongerenreizen speciaal samengesteld

Vanzelfsprekend kun je de gehele zomer een jongerenreis boeken. Tal van reisorganisaties hebben zich speciaal toegespitst op het samenstellen van vakanties voor jongeren. Er wordt rekening gehouden met het budget van jeugdige vakantiegangers en de reisleiding is jong. Ze organiseren strandfeesten en nodigen top dj's uit om te draaien. De reisleiding zal zich niet actief met jou bemoeien. Je bepaalt zelf wanneer je een beroep op ze doet.

Zonder ouders, met begeleiding

Wat als je ouders je eigenlijk nog niet alleen willen laten gaan? Geen probleem, er bestaan verschillende vakanties met begeleiding, zonder ouders. Je geniet van vakantie met andere jongeren samen en jullie hebben veel te zeggen over de samenstelling van het programma. Of je nu wilt luieren aan het zwembad of liever actief in de weer bent.

Jeugdkampen voor jonge vakantiegangers

Ben je echt nog te jong voor een jongerenreis, dan kun je overwegen om deel te nemen aan een jeugdkamp. De kampen hebben een bepaalde activiteit centraal staan. Zo kun je kiezen voor een sportief kamp waar alles om bijvoorbeeld voetbal of paarden draait. Of maak je liever muziek of hou je wel van een survival?

Jongerenreizen met goed doel

Over de hele wereld worden internationale vrijwilligersprojecten georganiseerd. Wanneer je je graag inzet voor een betere wereld en andere mensen, is dat misschien iets voor jou. Vertrek naar Australië en help een milieuvriendelijk festival op te bouwen. Of ga je liever naar IJsland om bomen te planten? In Frankrijk help je oude molens te restaureren. En in Thailand verzorg je Engelse workshops. Zo genieten ook anderen van jouw bijzondere jongerenreis!

Offerte jongerenreizen? Klik hier