Luxe reizen

Luxe reizen

Luxe reizen

Een echte luxe reis is vooral een dure vakantie. U moet een beetje denken aan een afgelegen kasteel in de Schotse Hooglanden. Voor de deur staat een Ferrari Testa Rossa en in de paardenstal staan een paar volbloed hengsten. Rondom het kasteel is een prachtige golfbaan aangelegd.Het kasteel zelf kent alleen maar luxe. Er is huispersoneel dat champagne serveert. ’s Avonds eet u wildebraad dat u zelf tijdens de jacht geschoten heeft. Het is een superdeluxe luxe reis.

Het is in ieder geval heel iets anders dan de eerste de beste doorsnee last minute vakantie. Bij zo’n vakantie zit u temidden van duizenden toeristen kroketten te eten op het terras. In het overvolle hotel kijkt iedereen naar Belgische soaps via de satelliet. Het is allemaal meer van hetzelfde. Boek dan een luxe reis. Hier is alles mogelijk. Zolang u er maar voor betaalt. Bij een luxe reis geldt de wet van het geld.

Advertenties van onze partners

Pracht en praal

Luxe reizen zijn vakanties in speciale oorden. Een afgelegen kasteel in Schotland, een prachtige villa aan de Spaanse kust. Er zijn weinig luxe reis die een vakantie midden in het toeristische Benidorm aanbieden.

En is dat wel het geval dan logeert u waarschijnlijk in een erg chique hotel. Reken op meer dan drie sterren. Ga er vanuit dat er geen doorsnee drie gangen menu wordt geserveerd. Het personeel buigt diep en staat dag en nacht voor u klaar. In netjes gestreken uniform.

De oliestaten zoals Bahrein en Oman zijn erg populair voor een luxe vkantie. Deze landen kennen zoveel rijkdom dat er werkelijk niets te gek is. De beste en meest chique hotels zijn daar te vinden. U gaat een pracht en praal zien die u niet snel gaat vergeten.

Beroemdheden

Veel beroemdheden houden in deze oliestaten hun luxe reizen. Zij weten immers als geen ander wat echte luxe is. Alles wat zij verlangen krijgen zijn daar ook. De oliestaten zijn echter wel moslimlanden. Hier gelden andere waarden en normen. U doet er verstandig aan zich een beetje aan te passen wanneer u daar een luxe reis houdt.

Er zijn tal van luxe reizen die u kunt boeken. Er zijn de golfvakanties die u naar de mooiste golfbanen ter wereld brengen. Er zijn de gastronomische luxe reizen. U eet het meest exquise eten dat u ooit geproefd heeft. U nuttigt maaltijden die u niet snel in een doorsnee restaurant zal eten. Reken er wel op dat u wat dikker wordt tijdens zo’n luxe reis.

Goedkope luxe

Luxe reizen die niet zoveel kosten zijn er natuurlijk ook. Het is immers een subjectief begrip. Wat voor de een luxe is, kan voor een zelfs een beetje ordinair zijn. Misschien bent u al tevreden met een camping die ook een internetverbindig heeft. Wat een luxe denkt u bij uzelf.

Maar voor een beroemdheid zoals David Beckham is een camping met internet waarschijnlijk helemaal geen luxe. Voor hem is zo’n luxe reis waarschijnlijk meer een avontuurlijke vakantie.

Offerte luxe reizen? Klik hier