Reisbrochures

Reisbrochures

Reisbrochures brengen vakantiegevoel thuis

Je vakantie uitzoeken op het internet heeft zo zijn voordelen. Er wordt online berekend wat de gehele reis gaat kosten. Er kan direct gecheckt worden of de accommodaties nog wel beschikbaar zijn. Maar toch, verleidelijke kleurenfoto's komen beter over op papier dan op een beeldscherm. En je bladert meer ontspannen door een brochure op de bank dan dat je vanuit je bureaustoel kunt scrollen. Wil je thuis al helemaal in vakantiestemming geraken, nestel je dan in je lekkerste stoel met de nieuwste reisbrochures en een versnapering.

Advertenties van onze partners

Laat de vakantie beginnen

Reisbrochures zijn de start van je vakantiegevoel. Al bladerend krijg je steeds meer zin in vakantie en kun je alvast een voorproefje nemen. Alle reisbureaus en reisagenten verstrekken gratis reisbrochures. Grote accommodatieaanbieders stellen eveneens brochures samen, denk aan Center Parks en Landal Greenparks. Vertel wat je van een vakantie verwacht en je krijgt een flinke stapel reisbrochures mee naar huis. Specialistische reisorganisaties die zich op een bepaald land of vakantiesoort richten kun je met een telefoontje of mailtje vragen gidsen te versturen. Ook zijn er tal van overkoepelende websites die je de mogelijkheid bieden diverse reisbrochures aan te vragen.

Reisbrochures vertellen je alles

In reisbrochures mag je foto's van de accommodatie verwachten en plaatjes van de omgeving. Verder lees je over het landschap, klimaat en cultuur van het vakantieland. Alle faciliteiten die de accommodaties bieden staan beschreven en bijvoorbeeld of je huisdieren mag meebrengen. Ook vind je er informatie over de afstand en bereikbaarheid van bezienswaardigheden, strand en steden. De prijsbijlage stelt je in staat zelf te berekenen welk prijskaartje er hangt aan je ideale vakantie.

Prijsvergelijk is lonend

De kans is groot dat je in verschillende reisbrochures dezelfde reizen en accommodaties tegenkomt. Dat is logisch wanneer je bedenkt dat verschillende reisorganisaties inkopen bij dezelfde aanbieders. Vraag het reisbureau tijdens het boeken van je vakantie een prijsvergelijk te maken. Want er bestaan zeker onderlinge prijsverschillen.

Nieuwste reisbrochures

De nieuwe wintergidsen mag je halverwege de zomer verwachten. Buiten de wintersportreizen, zijn dit ook vakanties naar zonnige oorden om te overwinteren. De nieuwe zomer reisbrochures verschijnen rond december/januari. Wil je daar niet op wachten en je favoriete bestemming zeker stellen? Maak dan gebruik van een voorboeking. Voordat de nieuwe reisgidsen uitgekomen zijn reserveer je al een reis. Je legt je daadwerkelijk vast als de gidsen met de nieuwe prijzen uit zijn.

Offerte reisbrochures? Klik hier