Singlereizen

Singlereizen

Singlereizen, je bent niet alleen

Op vakantie met andere vrijgezelle vrouwen en mannen. Geheel vrijblijvend en ontspannen. Misschien moet je even wennen aan het idee, maar je zal merken dat het gezelschap prettig is en niet ongemakkelijk. Je kunt zelf kiezen of je je even wilt afzonderen, of je met een groep op stap wilt of met een select gezelschap. Het aanbod singlereizen is groot. Je kunt luieren aan het strand, feesten in de stad, de natuur ontdekken, cultuur opsnuiven, wat je maar wilt.

Advertenties van onze partners

Gericht op singlereizen

Er bestaan reisorganisaties die echt werk maken van het samenstellen van singlereizen. Deze diensten tref je veelal op het internet aan. Maar ook bij het reisbureau kan men je helpen bij het kiezen van een vakantie voor singles. Een singlereis biedt niet alleen gezelschap van andere singles, maar kan ook voordeliger zijn. Je hoeft vaak niet bij te betalen voor het gebruik van een 1-persoonskamer, wat bij gewone boekingen veelal wel het geval is.

Ingedeeld op leeftijd

Sommige singlereizen zijn gericht op de leeftijd van de deelnemers. Voor de alleenstaande, vitale zestig plusser is er een golfvakantie samengesteld en een verwenvakantie aan de Côte d'Azur. Als single tussen de twintig en veertig jaar kies je voor strand- en feestvakanties. Of voor een vakantie vol kunst en cultuur. Leren duiken in Egypte is ook een optie.

Single met kind

Als je wel kinderen hebt, maar geen partner, bestaat er de mogelijkheid een éénoudergezin vakantie te boeken. Je kunt kiezen voor een verblijf in een bungalow, hotel of naar een camping gaan. Je hoeft je niet te storen aan andere gelukkige gezinnetjes of je ongemakkelijk te voelen. Je legt gemakkelijk contacten en er is extra aandacht voor kinderopvang. De vakanties worden ook ver over de grens georganiseerd. Je kunt relaxen aan de Turkse kust of door de woestijn gaan met een kameelkaravaan.

Aanbod singlereizen divers

Ook een fly-- en drivevakantie ligt binnen het bereik van singles. Je legt de kilometers per auto gewoon met andere singles af. Actieve zeilvakanties zijn ook prima geschikt als singlereis. Je hoeft overigens geen vrijgezel te zijn als je mee wilt met een singlereis. Het gaat erom dat je alleen op vakantie gaat. Dus misschien heb je wel een partner, maar kan of wil die niet mee. Eigenlijk verschilt een singlereis niet veel van 'gewone' groepsreizen waarbij een groep mensen een bepaalde interesse deelt. Op een singlereis onderneem je wat meer gezamenlijk, uiteraard zonder enige verplichting.

Offerte singlereizen? Klik hier