Tennisvakanties

Tennisvakanties

Tennisvakanties voor sport en ontspanning

Het is algemeen bekend dat reisorganisaties skivakanties, duikreizen en fiets- en wandelvakanties aanbieden. Maar wist je dat er ook een tennisvakantie is te boeken? Of je nu een beginnende speler bent of een echte prof. Je kunt er vanaf nul leren tennissen, je technieken verbeteren of tennistoernooien spelen.

Advertenties van onze partners

Optimale begeleiding

Tot 21 jaar kun je deelnemen aan specifieke sportkampen, zoals ook een tenniskamp. Maar ook als je de volwassen leeftijd hebt bereikt, kun je een interessante tennisvakantie boeken. Voor elk niveau is er een op maat gemaakte tennisvakantie. Of je nu al jaren competitie speelt of niet eens een racket bezit. Professionele tennisleraren geven je een paar uur per dag tennisles. Over het algemeen worden de lessen door Nederlandse tennisleraren verzorgd. Als beginner leer je de basisbeginselen van de tennissport. Gevorderde tennissers verfijnen en verbeteren hun spel. Vaak worden er video opnames gemaakt om je te helpen inzicht te krijgen in je speltechnieken. De tennisvakantie wordt afgesloten met een eindtoernooi.

Het zijn wel tennisvakanties

Natuurlijk is het leuk om dagelijks je favoriete sport te beoefenen en omringd te zijn met andere liefhebbers. Maar het heet niet voor niets een tennisvakantie. Je reist veelal af naar een zonnig oord in Frankrijk, Turkije of Italië. De hotels zijn geselecteerd op basis van hun tennisbanen. Elke dag volg je circa twee uur tennisles, maar daar omheen is er ruim de tijd om te ontspannen en uitstapjes te maken. Een tennisvakantie is een optimale mix van sport en ontspanning.

Ook voor niet-liefhebbers

De tennislessen vinden plaats in kleine groepjes met spelers van gelijk niveau. Op deze manier is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en leer je van de anderen. Ben jij verknocht aan tennis, maar vindt je partner het niets? Niets aan de hand, die tennisvakantie kan nog steeds gereserveerd worden. Want als jij druk in de weer bent met racket en tennisbal, geniet je partner op zijn of haar eigen manier van de faciliteiten die het luxe hotel biedt. Aan het zwembad met een drankje, in de beautysalon of in de fitnesszaal bijvoorbeeld. Tussen de tennislessen door blijven er genoeg uren over om met zijn tweeën iets leuks te ondernemen.

Offerte tennisvakanties? Klik hier