Vakantie met baby

Vakantie met baby

Vakantie met baby

Gefeliciteerd! En bent net voor het eerst in uw leven vader geworden. Uw zoon ligt te slapen in uw armen. De hond is een beetje jaloers en blaft. Uw vrouw is ook al weer ter been en voelt zich fit. En opa en oma zijn minstens zo trots als u. U bent erg gelukkig.

Advertenties van onze partners

Alles is veranderd momenteel. U moet ook uitkijken naar een andere vakantie. Voorheen ging u altijd met uw vriendin naar verre landen op vakantie. U wilde samen ook nog een wandelvakantie in Nepal maken. Dat is nu allemaal van de baan. U moet uitkijken naar een vakantie met baby.

Veilig

Wanneer u met uw jonge gezin op babyvakantie gaat, moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Alles moet een beetje in het teken staan van jonge gezinnen met kinderen. Er moet een creche zijn waar u uw kind kan achterlaten. Er moet bekwaam medisch personeel in huis zijn. En natuurlijk wilt u alleen uw eigen merk babyvoeding voor uw zoon. Er moet dus een winkel zijn die van allerlei baby- artikelen verkoopt. De babyvakantie moet daarnaast veilig zijn.

Gelukkig zijn er campings en vakantieparken die dit allemaal in huis hebben. Zij richten zich speciaal op vakanties met baby. Geen grindpaden waar uw zoon wanneer hij omvalt zich aan kan bezeren. Er is alleen maar zacht en groen gras. Er is ook geen open water waar uw baby in kan vallen. Daarnaast kent de camping geen greppels. Het is er veiliger dan u zich had voorgesteld.

Vrij

Tijdens een vakantie met baby komt u natuurlijk veel andere jonge gezinnen tegen. De kans is groot dat u nieuwe kennissen gaat maken. En nog leuker is dat de voorzieningen zo prima in orde zijn. De creche met bekwaam personeel is een plek waar u uw zoon altijd kan achterlaten. Het mag dit jaar dan wel een vakantie met baby zijn maar u wilt ook een beetje vrij zijn. Lekker wandelen met de kersverse moeder door het bos. Een fietstochtje naar het leuke dorpje iets verderop.

De vakantie met baby valt dan wel absoluut niet met Nepal te vergelijken maar u heeft het reuze naar uw zin. Naast u kamperen mensen die ook net een zoon hebben gekregen. U filmt en fotografeert er op los. Tientallen foto’s heeft u al van de twee kleine vrienden gemaakt. Op de film kunt u horen hoe ze tegen elkaar aan het brabbelen zijn.

Buitenland

Een babyvakantie in het buitenland is ook mogelijk. Ook daar zijn campings en vakantieparken die zich op jonge gezinnen met baby’s richten. Maar u vindt dat iets voor later. Net als uw vriendin blijft u het eerste jaar liever een beetje in de buurt. En opa en oma zijn daar blij mee. Zij komen elke dag even kijken hoe het met hun kleinzoon gaat.

Speen

Vakanties met baby zijn dus anders. U zoekt een vakantie die meer gericht is op uw nieuwe gezinslid dan op u zelf. Natuurlijk wilt u het beste voor uw baby maar er komt ook een hoop bij kijken. Wat dacht u van de extra bagage. Talkpoeder, luiers, spenen en speeltjes.

Een goede vakantie met baby is perfect voor mensen die net een kindje hebben gekregen en toch op vakantie willen. U kunt alle tijd met uw baby doorbrengen maar u kunt uw baby ook even in de creche achterlaten. Misschien denkt u tijdens een babyvakantie wel dat u veel te weinig met uw baby doorbrengt. Er wordt immers zo goed voor uw zoon gezorgd dat u er nauwelijks omkijken naar heeft.

Offerte vakantie met baby? Klik hier