Vakantiewoningen

Vakantiewoningen

Vakantiewoningen

Wanneer u op vakantie wilt gaan en graag in een vakantiewoning wilt verblijven dan is er veel keus.Er zijn villa’s, boerderijen en zelfs kastelen te huur als vakantiewoning. Maar er zijn ook de eenvoudige vakantiewoningen. Deze staan meestal op vakantieparken en zijn niet zo groot. Ze zijn echter wel van alle gemakken voorzien.

Advertenties van onze partners

Wanneer u er voor kiest om tijdens uw vakantie in een vakantiewoning te verblijven dan kunt u er van uitgaan dat u in een bijna compleet huis verblijft. Er is een fornuis zodat u kunt koken. Er is een televisie en radio. Een vakantiewoning is kortom ideaal. U kunt gaan en staan waar u wilt. Wanneer u terugkomt van een wandeling pakt u wat drinken uit de koelkast. Misschien pruttelt de koffie al.

Een vakantiewoning valt dus moeilijk te vergelijken met een hotel of camping. Een hotel is nogal onpersoonlijk en campings bieden erg weinig privacy. Dit soort zaken hebben vakantiewoningen weer wel.

Boot

Vakantiewoningen vind je overal. Erg bijzonder zijn de vakantiewoningen die ook gewoon bewoond worden. Zij worden soms in de zomer verhuurd als vakantiewoning. Het kan maar zo zijn dat u dus een vakantiewoning in een gewone straat huurt. Een rijtjes vakantiewoning dus. Daarnaast zult u bij het huren van dit soort vakantiewoningen ook persoonlijke dingen van de eigenaren tegenkomen. Een trouwfoto in de slaapkamer is niet iets waar u van moet schrikken.

Behalve een rijtjes huis kan zo’n vakantiewoning natuurlijk ook op een prachtige plek staan. De duinen bijvoorbeeld. Of de Ardennen. Misschien is het wel een woonboot in een van de grachten van Gent

Mooie vakantiewoningen vindt u natuurlijk in de Ardennen. Sommigen zijn erg groot en zijn zeer geschikt voor familiereunies, bedrijfuitjes of groepen. Deze vakantiewoningen staan vaak op zeer mooie plekken. Soms vlak bij een riviertje, soms diep verscholen in de bossen. Er is zeer veel privacy en u kunt er lange wandelingen maken. ’s Avonds kunt u de openhaard aansteken en elkaar spannende verhalen vertellen.

Ook dicht bij huis is Nederland. Daar zijn in de noordelijke provincies mooie boerderijen te huur als vakantiewoning.

Buitenland

Vakantieoningen zijn er natuurlijk ook in het buitenland. Daar zijn immers ook mensen die hun woning verhuren. Daarnaast zijn er ook veel vakantieparken waarop vakantiewoningen staan. Deze verschillen vaak nauwelijks van de vakantieparken in Belgie. Ook de huizen zijn een beetje hetzelfde.

In Italie zijn momenteel de vakantiewoningen bij boerderijen en landhuizen erg populair. U verblijft in een prachtige vakantiewoning die op het terrein van een boerenfamilie staat. Deze famlie woont er zelf ook. U heeft wel de beschikking over een eigen huis.

Het eten is wat deze vakantiewoningen zo populair maakt. U eet immers door La Mamma bereide Italiaanse maaltijden. Likkenbaarden in de Italiaanse heuvels dus.

Offerte vakantiewoningen? Klik hier