Voetbalreizen

Voetbalreizen

Voetbalreizen

Voetbalreizen laten altijd meer zien dan de voetbalwedstrijd alleen. Natuurlijk is de wedstrijd van uw club wel het hoogtepunt van de reis. Maar daarnaast heeft u ook de gelegenheid om iets van de stad te zien waar uw club speelt. En dat kan dus bijna overal zijn.

Vaak beperken voetbalreizen zich tot Europa. Maar wanneer er een Wereldkampioenschap wordt gespeeld kan de voetbalreis ook buiten Europa plaatsvinden. Wat dacht u van Argentinie of de Verenigde Staten. Zo’n voetbalreis duurt vaak langer dan een paar dagen en soms bezoekt u ook wel meerdere steden. Uw club moet misschien wel de finale spelen in New York. De halve finale was in Miami.

Advertenties van onze partners

U kunt dus altijd de stad bezoeken waar u elftal speelt. Dit zijn niet altijd toeristische steden met veel bezienswaardigheden. Maar misschien is dit juist wel leuk. U ziet een stad die niet door veel toeristen is bezocht en heeft dus thuis wat te vertellen. Misschien wilt u wel terug om wat meer van de stad te zien.

All in voetbalreizen

Een voetbalvakantie is meestal een all in reis. Het vervoer en het hotel boekt u allemaal tegelijkertijd. U hoeft eigenlijk op niet zoveel zaken te letten.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een hotel te boeken en bijvoorbeeld gewoon met eigen vervoer uw club te volgen. Dit is vaak wat lastiger. U moet zelf rijden, moet een parkeerplaats zoeken en ga zo maar door. Wanneer u een voetbalreis boekt zitten al dit soort zaken al bij de reis inbegrepen.

Veel mensen die een voetbalreis boeken maakt het niet zoveel uit of het hotel van iets mindere kwaliteit is. Het gaat tenslotte om de wedstrijd. Bovendien wordt er na de wedstrijd vaak tot diep in de nacht feestgevierd. In de ochtend vliegt u al weer naar huis. U heeft misschien maar twee uurtjes in het hotel geslapen. Of misschien wel helemaal niet.

Voetbalvakanties naar Engeland gaan vaak met de boot. Dat is natuurlijk een leuke manier van reizen. Bent u niet zeeziek dan wordt u wel dronken. Op de terugreis is het frisse lucht happen en sapjes drinken om uw keel wat te smeren. U bent hartstikke schor tenslotte.

Stedentrip

Sommige voetbalreizen worden voor meerdere dagen aangeboden. Het zou immers een beetje zonde zijn wanneer uw club in Barcelona speelt en u geen tijd heeft om de stad te bezichtigen. Niet alleen FC. Barcelona is van wereldniveau. Hetzelfde geldt voor de stad met al haar bezienswaardigheden en fraaie architectuur.

Bij zo’n langere voetbalreis gaat u misschien ook iets meer verwachten van uw verblijf. U wilt in een beter hotel slapen. Het hotel moet bovendien een beetje in het centrum van de stad staan.

Kaartjes

Een voetbalreis boekt u wel alleen maar viert u met velen. U reist met veel mensen in het zelfde vliegtuig naar de wedstrijd. Al dee mensen gaan ook naar de wedstrijd. U slaapt ook met veel supporters in hetzelfde hotel.

Wanneer u uw kaartjes krijgt let er dan altijd op of de plaatsen wel goed zijn. Het zou een behoorlijke domper zijn wanneer u in de kleuren van uw club tussen de tegenpartij terecht komt. Dat zou geen leuke voetbalvakantie zijn.

Offerte voetbalreizen? Klik hier