Weekendje weg

Weekendje weg

Helemaal bijkomen tijdens een weekendje weg

Om je liefste te verrassen, om je gedachten te verzetten, zomaar spontaan omdat je er zin in hebt… waarom je een weekendje weg wilt is heel persoonlijk. Je kunt een speciaal samengesteld arrangement boeken of gewoon vertrekken en ter plekke plannen maken. Energie opdoen in een natuurlijke omgeving of genieten van de hectiek van een grote stad. Een weekendje weg start veelal al op vrijdagmiddag!

Advertenties van onze partners

Wat zijn jouw plannen dit weekend?

Alleen het deel van de week wanneer je van de mini vakantie geniet ligt vast. Verder zijn de mogelijkheden eindeloos. Stedentrips binnen Europa zijn uitermate geschikt voor een weekendje weg, maar ook een survival in de Ardennen kan leuk zijn. Pure verwennerij op een beautyfarm is een ontspannend weekendje weg. Een bezoek aan een festival van een paar dagen is zeker ook geschikt.

Wie verdient een weekendje weg?

Een weekendje weg is een geslaagd verjaardagscadeau. Maar ook als bedankje of spontane verrassing kun je er iemand mee verblijden. Even volledige aandacht voor je partner tijdens een weekendje weg zonder kroost. Met je beste vriend of vriendin winkelen, dineren en uitgaan. Met collega's of de sportclub op pad. Speciaal samengestelde arrangementen worden vaak rond moeder- en vaderdag, Valentijnsdag en de feestdagen aangeboden. Het perfecte cadeau voor mensen die alles al lijken te hebben.

In een oogwenk samengesteld

Het grootste voordeel van een weekendje weg is misschien wel het feit dat je er weinig vrije dagen voor hoeft op te nemen. Heb je een bezoek flink uit de buurt gepland? Boek een overnachting in de omgeving en maak er direct een weekendje weg van. Moet je een aardig eind rijden om bij die ene speciale winkel inkopen te doen? Blijf gelijk een heel weekend in de stad. Of volg je partner naar een beurs of congres en plak er nog enkele privé dagen achteraan.

Zelf samenstellen

Je kunt het aan het reisbureau overlaten om een weekendje weg te reserveren, maar online is het aanbod meer divers en groter. Misschien ligt een hotelovernachting het meest voor de hand, maar je kunt ook een bungalow, vakantiehuisje of appartement boeken voor een paar dagen. Reserveer je vlak voor vertrek, dan vind je mogelijk nog een voordelige last minte.

Offerte weekendje weg? Klik hier